click semua kat sini

Followers

Wednesday, February 15, 2012

Bloglist Puteri Kasih

Views

hayy dearess . . . 

Photobucket  
SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH


pertame kali nye lya dengan bangganye nak bagi tahu korang yang lya ni 
Fst1 join contest ni  taw dan pertame  kali jugak contest yang pernah lya sentuh iaitu Bloglist Puteri Kasih . AHA . . nak jugak cube bende macam ni dan try bende yang xpenah lya buat
hee . . entry kali ni pasal kak Puteri Kasih yang buat contest ni aw . . if korang nak join jum lha . . lya pun join jugak ni . contest ni bagus sebab boleh merapatkan lagi friend friends dalam laman sosial ni macam blogger ni kan .AHA . .K if korang berminat  nak join korang boleh lha tengok SINI





THANKS BACA ENTRY LYA . .LIKE JIKA SUKA

8 comments:

puteri kasih said...

terima kasih sudi join yer...salam kenal :)

lya marc jacob said...

sama2 kak puteri....salam perkenalan akak . .

sueshe said...

salam kenal.
dari segmen same..
done follow :)

lya marc jacob said...

@sueshe
salam kenal ..yup . thnks yaww .. done follow akak jugak :)

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

lya marc jacob said...

@Diera Tekikushika
hayy ..salam perkenalam jugak yerr . .thnks lawat blog yg buruk ni ..okeii i will follow u jugak ..:)

lya marc jacob said...
This comment has been removed by the author.
josrevalution said...

tanks.. dah folo sini.. :)..