click semua kat sini

Followers

Wednesday, July 11, 2012

blog lya berhabuk !

Views


hello everyone ! 
waa . . da lame kowt lya tak updatekan blog lya ni . ehehehe .
berhabuk sangat ! errr -,- kotor nye blog i ni .

by the way  . . thnks kepada yang singgah ke blog lya yang tak seberapa ni . he :D
meh sini nak hug sikit ! ahaha . gurau jer pun :P


lya actually tak tahu nak talk talk gam korang pasal hape tapi sokey lah lya try jugak untuk updatekan blog lya ni yang dah lame ditinggalkan ni . huhuhu .


ok , first ! 
lya sekarang dah masuk stdy dekat unifield teknologi :D 
tempatnye di melaka dan berlokasi di dalam A'famosa resort . 
waaa . . . . bunyi nye macam best jer kan ?
aha . actually tade lah best pun . just biase2 jer lah . 

ok . buibui . ade class ! see u  next time everyone . peace ! :D





THANKS BACA ENTRY LYA . .LIKE JIKA SUKA

1 comments:

Hanif Idrus said...

Selamat belajau..

Salam kenal dan follow
Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 79 blogger !!!